Invitasjon til College of Prayer!

Har du lyst til å lære mer om Gud og bønn? Lengter du etter et mer levende bønneliv? Trenger du noe nytt, eller bare å være sammen med Gud? Vi har tidligere hatt 6 fantastiske samlinger med forskjellige talere fra Afrika og USA, og nå begynner vi en ny runde med 1. modul av College of Prayer i Stavanger Misjonskirke. Tidspunktet er lagt til 20-22. oktober, og vi vil svært gjerne ha deg med!

College of Prayer er en 3-årig skole. Vi holder to moduler i året her i Stavanger, høst og vår. For mer informasjon om College Of Prayer, se nettsiden www.collegeofprayer.org Om du ikke har fått med deg de tidligere modulene, er hver av dem selvstendig. Det er fullt mulig å starte College Of Prayer nå, du melder deg på en modul om gangen. Vi opplever at Gud bruker College Of Prayer til å utruste, utfordre og bygge felleskap, i tillegg til mye mer. Gå ikke glipp av denne muligheten til å oppleve unik undervisning og få være i Guds nærvær på en måte som forvandler.

Temaet for denne COP modulen i Misjonskirken 20-22. oktober vil være: Herre lær meg å be.

College Of Prayer handler om bønn, men ikke hvilken som helst bønn; det er menighetens bønneliv det handler om. Jesus etterlot seg først og fremst et bønnemøte på jorden da han for opp til himmelen. Ved College of Prayer ønsker vi å lære og erfare mer hvordan Guds Hellige Ånds arbeid i oss preger vår tjeneste. Det som skjedde på Pinsedag førte ikke bare til at folk ble fylt med Den Hellige Ånd, men også at man fikk se frukter av hva Ånden gjør gjennom frelste mennesker. Slik må det også være med det Gud gjør i oss. Han vil la sitt lys skinne gjennom oss!

Denne gangen gleder vi oss til å få besøk av David Chotka fra College of Prayer i Canada sammen med sin kone Elizabeth.

David Chotka er senior pastor i Bramalea Alliance Church i Brampton, Ontario, og fungerer også som president for College of Prayer i Canada.

Han er utdannet ved Regent College i Vancouver og har vært fast konferanse taler siden han ble ordinert som prest i 1983.

David ble født i St. Catharines, Ontario, og fungerte som nasjonal direktør for United Church Renewal Fellowship i fem år, hvor han bidro til produksjon av flere artikler om temaene helbredelse, utfrielse, fornyelse og bønn. Han er gift med Elizabeth, har to barn og bor i Brampton, en del av Toronto i Canada.

Program:

Torsdag 20:

kl: 18 – 19 Registrering

kl: 19 Møte/samling

Fredag 21:

kl: 09 – 16 Variert program m/lunsj

kl: 19:30 Møte i Stavanger Misjonskirke – åpent for alle

Lørdag 22:

kl: 09 – 16 Variert program m/Lunsj

kl: 18 – sent Middag (m.m. SETT AV HELE KVELDEN!!!)

Søndag 23:

kl. 11:00 Gudstjeneste i Stavanger Misjonskirke

Påmelding og Priser:

Ønsker du å melde deg på? Send en mail til: stavanger@collegeofprayer.no med navn, student/ikke student og du er påmeldt. Det er også mulig å melde seg på via telefon.

o Deltakeravgift kr 600,- (student kr. 400,- ektepar kr. 400,- per person)

o Mat alle måltider kr. 200,- per person

Ved direkte innbetaling til konto 3201.44.39144 innen 31. august gis det rabatt på avgiften. Prisen blir da per person kr. 400,- ordinær, kr. 300,- student/ektepar. Husk å merke innbetalingen med navn på deltaker.

Vi kan være behjelpelig med overnatting dersom du trenger det. Ta i så fall kontakt med oss snarest.

Har du flere spørsmål eller ønsker du mer informasjon, kan du sende en e-post til: stavanger@collegeofprayer.no eller ringe Tone Helene Trodahl på tlf: 913 09 002 eller Greta Worsøe Berg på tlf: 918 31 033

Vi ønsker at College Of Prayer skal være tverrkirkelig, så om du kommer fra en annen sammenheng enn Stavanger Misjonskirke, er du minst like hjertelig velkommen!

Vi håper å høre fra deg snarest!

Hilsen fra oss i COP lederskapet.

P.S. Hvis du ikke ønsker å motta informasjon om College of Prayer, vennligst send et svar til stavanger@collegeofprayer.no